Ruokinta 365™ ruokintasuunnitelmat

Ruokintasuunnitelman tilaat sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella: ax.hevospalvelut@gmail.com. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiin vahvistuksen, laskun ja suorituksen jälkeen linkin nettilomakkeelle, jolle kaikki tarvittavat tiedot täytetään. Ruokintasuunnitelmien toimitusaika on 7-14 vrk.

2022 asiakkaiden asiakaspalautteen keskiarvo oli 4,7!

”Olen monivuotinen erittäin tyyvyäinen asiakas ja suosittelen sydämestäni käyttämään tätä palvelua!”
”Ruokintasuunnitelma helpotti suuresti varsani ruokintaa. Ei tullut turhaan ruokittua sitä väkirehuilla vaan meidän hyvälaatuinen analysoitu heinä ja kivennäiset riittivät.”
”Hyödyllinen suunnitelma omalle nuorelle. Plussaa siitä että kaikki rehut samalla viivalla.”
”Se on ollut hyvä että annetun ruokintasuunnitelman lisäksi on voitu sähköpostitse palata asiaan ja keskustella lisää miten hevonen on voinut sen jälkeen kun uusi ruokinta otettu käyttöön, onko tullut takapakkia tai mitä hyviä huomioita, miten toiminut. Ja on voinnut keskustella vaihtoehdoista, ja muutenkin kysyä lisää neuvoja yksilöllisesti.”
”Se on ollut hyvä että annetun ruokintasuunnitelman lisäksi on voitu sähköpostitse palata asiaan ja keskustella lisää miten hevonen on voinut sen jälkeen kun uusi ruokinta otettu käyttöön, onko tullut takapakkia tai mitä hyviä ”

Ruokinta 365™ -ruokintasuunnitelma perustuu uusimpaan olemassa olevaan tietoon hevosen ruokinnasta sekä pohjoismaisiin tutkittuihin hevosten ruokintasuosituksiin.

En edusta mitään rehufirmaa, vaan valitsen hevoselle puolueettomasti sille syötettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset heinäanalyysiin pohjautuen. Näin en ole sitoutunut myymään rehua, vaan löytämään juuri kyseiselle hevoselle toimivan ratkaisun ruokintaan.

Kokemusta ruokinnansuunnittelusta vahvan alan koulutustaustan päälle on parisenkymmentä vuotta, esittelyyni pääset TÄSTÄ. Periaatteen voisi kiteyttää niin, että teen ruokintasuunnitelmat kuin omalle hevoselle.

Laskelma sisältää:

  • energian
  • valkuaisen
  • kivennäiset & hivenaineet
  • vitamiinit
  • lisäksi kuiva-aineen saannin, vesi ja suola
  • seurannan & tarvittavan neuvonnan 2 kk ajan. Yksilöllinen seuranta ja tarvittaessa ruokinnan säätäminen ovat oleellisia osa ruokinnansuunnittelua!
  • heinän syöttömäärän, listan tarvittavista täydennysrehuista, esim. kivennäisvalmiste-ehdotus syöttömäärineen
  • 93,50 e sis. alv – mikäli tarvitset suunnitelman useammalle hevoselle, kysy tarjous!

Tiedustelut: oheisella lomakkeella, jolla voit myös tehdä tilauksen.

Advertisement