Palvelut – Service

Tiedustelut ja palveluiden tilaukset p. 040 578 2130 tai sähköposti ax.hevospalvelut@gmail.com. Kaikki hinnat sis. alv 24%.

Mikäli tarjolla oleva paketti ei tunnu juuri sellaisenaan sopivalta, räätälöidään palvelu joka sopii, kysy rohkeasti!

All service även på svenska!

Hevosen ruokinta ja hoito

Hevosen ruokintasuunnitelma

60e/hevonen tai samalla ruokinnalla oleva hevosryhmä, 3 -> kysy tarjous
Huom! Edellytän karkearehusta rehuanalyysiä!
Hinta sis. ruokintalaskelman nykyisillä rehuilla sekä tarpeen mukaan etsitään parhaiten karkearehuun sopivat täydennykset. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu ruokinnasta kuuluu aina hintaan, jotta hevosellesi löytyy sopiva ruokintamalli.

Lihavuuskunnon ja hevosen painon arviointi

10 e/hevonen + matkat (vähintään 6 hevosta/reissu joko samalla tallilla tai matkan varrella tai yhdistettynä muuhun palveluun). Mikäli tilaat myös ruokintasuunnitelman 5 e/hevonen. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu ja opastus lihavuuskunnon arviointiin itse kuuluu hintaan.

Hevosen laihdutusohjelma

Ruokintasuunnitelma + 2 kk valmennussuunnitelma (ei lajiriippuvainen) 250e. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu kuuluu hintaan sisältäen perehdytyksen hevosen valmennusfysiologian perusteisiin. Sisältää seurannan ja tarvittaessa suunnitelman päivityksen edistymisen mukaan 2 kk ajan.

Hevosen valmennus

Valmennussuunnitelma

3 kk valmennussuunnitelma 350e, sisältää perustietojen perusteella laaditun suunnitelman ja seurannan yhdessä omistajan kanssa, suunnitelman päivitys edistymisen mukaan 3 kk ajan. Tarkoituksena on tarjota valmennusfysiologiaan perustuva tavoitteellinen ja hevosta rakentava harjoittelusuunnitelma. Sopii hyvin esim. ravuria valmentavalle tai harrastajalle, joka haluaa tukea hevosen treenaamiseen tavoitteilla tai ilman.

Hevoskasvatus ja -jalostus

Tamman astuttaminen ja varsottaminen

Perustietoa tamman astuttamisesta ja varsottamista suunnittelevalle, tämä neuvonnan räätälöin asiakkaan tarpeen mukaisesti, kysy lisää! Voi sisältää esim. ruokintasuunnitelmat tiineyskaudelle sekä imetyskaudelle, vieroitetulle varsalle sekä varsomiseen valmistautumisen ohjeistaminen.

Match Show-tuomarointi

Pyydä tuomaroimaan mätsäriin! Perushinta 3,50e/hevonen + matkakorvaus + päiväraha.

Hevosalueiden ja tallin suunnittelu

Hevosalueen/tallin toiminnallinen suunnitelma

Kysy tarjous mikäli kaipaat apua tarha-alueiden tai tallin toiminnalliseen ja hevosia aktivoivaan suunnitteluun, esim. miten perustaa aktivoiva tarha, mitä tulee ottaa huomioon laumatarhauksessa, mitä mitoituksia pitäisi käyttää kun suunnittelee tallia, karsinoita, kulkureittejä jne.

Hevosen ajaminen, valjakkoajo

Ohjasajo tai ajotunnit omalla tallillasi

Ohjasajo 35e/40 min
Valjakkoajotunnit 40e/60min sis. valjastuksen tarkistus
+ matkat jaettuna osallistujille, mielellään vähintään 3 asiakasta/reissu

Ohjasajo ja ajotunnit meillä

Ajotunnit 40e/1,5h sisältäen hevosen valjastamisen ja hoidon ajon jälkeen. Ohjasajo meillä 30e/45 min.

Valjastuskurssi, valjakkoajon starttikurssi

Omalla tallillasi 50e/henkilö, vähintään viisi osallistujaa, + matkat (mikäli otan oman hevosen ja varusteet mukaan + 100e + matkakuluun trailerin lisä 0,10snt/km). Kesto n. 4 h.
Valjastus/valjakkoajo kurssi meillä 50e/henkilö. Kesto n. 4 h.

Käydään läpi valjakkotyylinen valjastus vrt ravi ja länkivaljastus ja valjaiden sovittaminen, perehdytään vaunun tasapainottamiseen. Samalla perusasiaa valjakkoajosta, turvalliset ajokäytännöt ja valjakkoajo lajina.

Hevosalan luennot

Luonnollisesti voin myös pitää luentoja eri aiheista esim. ratsastusseuroille, ehdota aihetta ja kysy tarjous! Hevosalan opettajana ole opettanut hevosalan aiheita laidasta laitaan.

Kaikki hinnat sis. alv 24%

Rekisteri ja tietosuojaseloste: Asiakkaista tallennetaan nimi ja puhelinnumero sekä osoite ja sähköpostiosoite tiedottamista ja laskutusta varten. Tiedot säilytetään tietokoneella joka on salasanasuojattu, käyttöoikeus on Leena Jokisella. Varatessaan palvelun asiakas antaa luvan tietojen tallentamiseen.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s