Nenya Ax

Black (Ee aa) filly born 2015
Sire Verano Lee v.d. Zandkamp 150 SH
Dam Jenniefer 1361 SH
Sire of dam Dalton v. Voorstraat

Pilkku on hämmästyttänyt ja ihastuttanut erikoisella varsavärillään. Pilkku on nyt geenitestattu ja se on väriltään musta vaikka ulkoasu on suklaanruskea. Edes englantilainen mushroom asiantuntija ei ole koskaan nähnyt moista. Talvella 2017 Pilkusta otettiin geenitestit ja se on musta (+ rautias geeni) ja ei ole: ruunikko, hopea, voikko eikä omaa nd1 geeniä. Pilkku on todella mukava varsa kuten emänsä Jennieferin kaikki varsat ovat olleet ja lisäksi erittäin hieno ainakin meidän omasta mielestä! Pilkku sai II palkinnon helmikuussa 2016 rotunäyttelyssä (8kk) ollen luokkavoittaja ja kesällä 2016 vuotikkaana se palkittiin I palkinnolla Suomen Hippoksen näyttelyssä.  Ajo-opetuksessa tällä hetkellä.

Pilkku has amazed us wtih her strange coat color, she is now tested black though she looks more like a dark mushroom. She is a very lovely filly as all Jenniefer’s foals has been and we think she has great potential! Awarded with I price at official foal assessment as yearling. We are now breaking her to driving.

Sukutaulu, kuvia ja näyttelytulokset Sukupostissa pedigree, photos and show results

Nenyan myydystä emästä Jenniefer – About Nenya’s dam Jenniefer who we have sold now

Jenniefer

Black mare born 2006 in Sweden
Sire Dalton v.d. Voorstraat RS 268 AB
Dam Furunäs Paljette RS 1196 Elit
Sire of dam Dulex RS 110 A

Fifi tuli meille Ruotsista syksyllä 2013 vierellään varsa Humledals Nayeli, jonka isä on Humledals McRattan ja tiineenä samasta orista, niinpä Fifi varsoi toisen varsansa Elenya Ax meillä seuraavana keväänä. Kolmas varsa Nenya Ax syntyi 2015 ja on Verano Lee v.d. Zandkampista. Kaikkia kolmea tammavarsaa ja emää yhdistää aivan valloittava luonne, kaikki ovat todella ystävällisiä. Fifi on Sissyn tapaan jalostusarvosteltu niin Ruotsissa kuin Suomessakin I palkinnolla. Lisäksi Fifin on saavuttanut näyttelytulosten perusteella Ruotsissa Sveriges utställningschampion arvon eli SUCH ja saanut mm. tyypistä 10 pistettä. Fifin emälinja on Ruotsin parhaita, taattua Furunäs-laatua ja niinpä emälinjan kolme ensimmäistä tammaa ovatkin Elit palkittuja.

Fifi as we call Jenniefer, came to us in autumn 2013 with foal Humledals Nayeli By Humledals McRattan beside her and in foal with the same stallion. She got the second foal Elenya Ax in 2014 and in 2015 third foal Nenya Ax By our Verano. These mares have all in common a very lovely temperament! Fifi, as Sissy, is Gold rewarded in mare assessments both in Sweden and in Finland. She is also SUCH nominated in Sweden of breed show results. Her maternal line goes back to true Furunäs-quality and her dam as well as grand dam and grand dam’s dam are Elit rewarded.

Jenniefer suku ym. tarkemmat tiedot ja kuvia Sukupostissa

Mainokset