Hei, haluat ehkä tietää kuka on yrityksen takana?

AxEquestriania pyöritän minä, Leena Jokinen! Hevostalouagrologi (amk), hevosalan opettajan pätevyydellä. Lisäksi olen suorittanut monen monta muuta hevosalan koulutusta mm. SPHT-ohjaajakoulutuksen ja Ravivalmennuksen C- ja B-koulut.

Oma taustani on ravipuolella, josta ajauduin kasvatuksen kautta myös ponitallin pitäjäksi (talli toimi välillä myös SRL:n hyväksymänä Jäsentallina ja Laatutallina yli viisi vuotta, jäsenyys on vain tauolla) ja olen päätynyt myös pitkäaikaisen haaveeni, valjakkoajon pariin. Kokemusta ja näkemystä on kertynyt koko hevostalouden kentästä myös työuralla hevostenhoitajana, hevosalan opettajana ja ammatillisten oppilaitosten johtotehtävissä.

Kasvatustoiminta on aina kiinnostanut ja ensimmäisen oma kasvatti syntyi jo 2001. Kasvatteja on sittemmin syntynyt yhteensä vajaa parikymmentä, lämminveriravureita ja shetlanninponeja, molempia on myyty myös ulkomaille, Ruotsiin ja Tanskaan. Siittolatoimintaan liittyvä osaaminen vahvistui oman jalostusorin myötä. Olen myös toiminut yli 10 vuotta Suomen Hippoksen näyttelytuomarina suomenhevos- ja lämminverinäyttelyissä sekä tuomaroinut paljon myös Match Show näyttelyitä.

(jatkuu kuvan jälkeen…)

 

 

Vahvin osaaminen

– ruokinta (eri hevosryhmien täsmällinen ruokinta)
– jalostus ja kasvatus (jalostusvalinta, nuorten hevosten ja siitoshevosten hoito, varsojen opettaminen ja käsittely)
– hevosten hyvinvointi & talli- ja ulkoiluolosuhteet (lajityypillinen käyttäytyminen, laumatarhaus, hyvät hoitokäytännöt, talliratkaisut, pihatto, ulkoilualueet esim. aktiivitarhamallit ja erityisesti näissä kaikissa käytännön toteuttaminen)
– valmennus (laihdutusohjelmat, miten rakentaa nuorta hevosta (lajista riippumatta)), ravivalmennuksen perusteet, perusvalmennus)
– ajaminen ja valjastus
– hevosalan viestintä ja markkinointi, jos et itse ehdi someen tai miettimään markkinointia ja sen toteutusta tai kaipaat nettisivujen teksteille oikolukua/muokkausta/käännöstä (suomi, ruotsi, englanti), olehan myös yhteydessä!

Erityisesti näissä uskon että voi sinua auttaa, kannattaa kysyä! Ellen itse pysty auttamaan niin löydämme kyllä kontakteistani jonkun joka voi.

Palveluni perustuvat niin tutkimustietoon kuin omaan pitkään hevosalan kokemukseen, joten jos tuntuu että internetin tietoviidakossa eksyy, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voimme edistää hevosesi hyvinvointia parhaan olemassa olevan tiedon mukaisesti.

All service även på svenska!

– Leena

Puhelin 040 5782130 * Sähköposti ax.hevospalvelut@gmail.com

Advertisement