Antakaa palautetta!

Olen kerännyt kevään mittaan palautetta niin ruokintasuunnitelmien kuin verkkokurssienkin asiakkailta. Palautetta on tullut paljon ja ihan loistavia kehitysehdotuksiakin asiakkaiden tarpeisiin perustuen, joten ruokintasuunnitelmistakin on nyt valittavana toiveiden mukaan, muutama erilainen vaihtoehto.

Mutta minkälaista palaute on siis ollut?

Ruokintasuunnitelmien palautteenantajista 100% suosittelisi palvelua muille ja arvosana on 4,6/5 (kaikki antaneet arvosanan 4 tai 5).

Vapaassa sanassa on kerrottu mm.:

”Sain mitä odotinkin ja vielä lisäksi vastauksia ja suosituksia jatkokysymysten ja vatsahaava diagnoosin jälkeen. Tuntui ettei ole yksin pähkäilemässä asioita
”Se oli tarkka ja kattava.”
”Sain vastauksen jokaiseen kysymykseeni.”
”Sain vastaukseni pienimpiinkin huolenaiheisiini.”
”Hevonen laihtui tarkoituksen mukaisesti ja jaksoi silti tehdä töitä hyvin. Toinen hevonen sai lisää massaa odotetusti.”
”Ruokinnalla saatiin toivottu tulos jota haettiin, eron huomasi”
”Laihtui normaalipainoiseksi”
”Maha toimii paremmin ja tämä on luultavasti tehnyt sen että hevosen liike on joustavampi, lanneranka ja selkä toimii paremmin. Valmentaja huomasi selkeän muutoksen edelliseen kauteen ja kysyi mitä muutoksia tehty, ruokinta ja myös juottaminen liikutuksen jälkeen pähkäiltiin syyksi.”
”Auttoi laihtumaan ja jaksamaan paremmin. Toisen karvapeite parani kivennäistä lisäämällä.”
”Hevonen liian laiha, ei kehittynyt eikä jaksanut treenissä, karvapeiteongelma ja vatsahaava. Ruokintasuunnitelma auttoi hevosen hyvinvoinnissa ja kokonaisuuden ymmärtämisessä. Sain hyvän ymmärryksen mitä on otettava huomioon hevoseni ruokinnassa. Henkisesti itselleni oli SUURI apu, kun sai neuvot ruokintaan, eikä tarvinnut itse pähkäillä ja etsiä tietoa netistä, mikä on pullollaan myös virheellistä tietoa.”
”Oli mukava saada oman pohdinnan tueksi ammattilaisen mielipide, joka perustui tutkimustuloksiin. Sain lisää luottamusta omiin ajatuksiini”

Parannusehdotuksissa oli toive pidemmästä seuranta-ajasta ja edullisemmasta hinnasta jos ostaa ”jatkoaikaa” – nämä onkin huomioitu uusissa palveluissa.

Verkkokurssien osallistujat ovat puolestaan kommentoineet mm.:

”Kurssi antoi erittäin hyvän kokonaiskuvan hevoselle sopivan heinän viljelyä koskevista keskeisistä asioista; niistä mihin voi ja ehdottomasti pitää vaikuttaa ja niistä mihin ei voi vaikuttaa. Hevosen ruokintaan liittyvässä osiossa tuli erittäin selkeästi esille hevosen hyvinvoinnin kannalta heinäanalyysin tärkeys ja kullekin hevosryhmälle sopivan heinän käyttäminen tai tarvittaessa suunnittelun kautta sopivan kompromissin laskeminen, jos heinä ei ideaalia.”
”Sain uutta tietoa, päivitin vanhaa ja uusia toiminta-ajatuksia tuli”
”Kurssi oli ehdottomasti hintansa arvoinen, kiitos! :)”
”Tää oli tosi hyödyllinen ja omaa ennakkoaavistelua ja tuntemuksia tukeva tietopaketti. Kiitos, että tuot kiihkotta faktoja pöytään!!!”
”Liveluennot oli hyvät, etukäteismateriaaliin ehdin jonkin verran etukäteen tutustua.”

Tästä on niin sanotusti hyvä jatkaa kohti seuraavaa ruokintasuunnitelmasesonkia! Palvelut löytyvät valikon kautta 🙂

hevosenruokinta

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s