Rehuaine, joka parantaa kaiken, on löytynyt! Tätä kaikkien hevosihmisten tulisi kokeilla!

Onko hevosesi kärsinyt moninaisista ongelmista ja olet jo kokeillut kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä korjataksesi ongelmat, mutta ratkaisua ei ole löytynyt? Nyt on vihdoin löytynyt se rehuaine, jolla monet yleisimmät hevosten ongelmat saadaan kokonaan häviämään ja vähintään vähenemään! Tulokset ovat niin mullistavia, että jopa minä, puolueeton ruokintasuunnitelmien tekijä, olen tälle rehuaineelle ”ihan myyty”, enkä voi olla suosittelematta sitä kaikille! Jatka lukemista!

Kokemuksen ja jopa hevosilla tehtyjen tieteellisten tutkimusten perusteella riittävä määrä, kyseiselle hevoselle sopivalla sisällöllä tätä rehuainetta, hevosen hyvinvointia voidaan parantaa merkittävästi, sairastumista ennaltaehkäistä ja jopa parantaa!

Kokemukset puhuvat puolestaan, tällä rehuaineella:

 • varmistetaan sopiva energiansaanti, sopii niin harrastehevosille kuin kasvaville varsoille tai kovassa treenissä oleville kilpahevosille
 • varmistetaan sopiva valkuaisen saanti ja tukee lihasten kehittymistä
 • ylläpidetään normaalia painoa ja voidaan myös vaikuttaa hevosen normaalipainoon pääsemiseksi oli sitten kyse laihduttamisesta tai lihottamisesta
 • voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä mahahaavaa, johon erittäin tehokas!
 • voidaan merkittävästi parantaa suolistoterveyttä; ähkyjen, ripulien ym. suolistokanavan ongelmien ennaltaehkäisyyn ja jopa hoitoon erittäin tehokas!
 • voidaan vaikuttaa hampaiden terveyteen
 • käytöshäiriöiden väheneminen ja jopa poistuminen on mahdollista, hevonen on eloisampi ja yhteistyökykyisempi, kouluttaminen ja arkiaskareet hevosen kanssa helpottuvat
 • maan syöminen, toisten lannan syöminen, puiden, aitojen ja muiden kohteiden syöminen voidaan saada loppumaan
 • tukee hevosen luonnollista käyttäytymistä
 • korjaa myös vetämättömyyttä tai liiallista energisyyttä riippuen aiemmasta ruokinnasta
 • saattaa sisältää myös muita hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, joista emme voi kilpailutilanteeseen vedoten kertoa, mutta joita varmasti on

Eikä tässä kaikki! Taloudellisesta näkökulmasta säästät yhden hevosen omistajanakin parhaimmillaan satoja euroja vuodessa ruokinta- ja mahdollisissa eläinlääkärikuluissa valitessasi tästä rehusta oikean kombon – ja mikäli sinulla on isompi talli, voi säästö rehukuluissa olla tonneja!

Kokonaiskustannuksiltaan edullinen, hevosten hyvinvointia edistävä ja sairauksia ennaltaehkäisevä, jopa tutkitusti oikeasti hevosta hoitava rehu – voiko tämä olla edes totta?! Totta se on! Tingi mistä tingit mutta nyt kannattaa panostaa rahat tähän:

Go back to basics: Hevosen tarpeisiin nähden sopiva heinä (tai laidun), sopivana päivittäisenä annoksena!

Miten sitä tehdään/osaat ostaa sopivaa? Osallistu > Hevosen heinä
Mikä on harrastehevoselle sopiva heinä? Selviää mm. täältä > Harrastehevosen ruokinta
Miten sitä annostellaan kaikki näkökulmat huomioiden? Tilaa > Ruokintasuunnitelmat

(Teksti sisälsi tuotesijoittelua, tieteellisesti todistettua faktaa ja huumoria EDIT: sekä kannustuksen, suhtaudu kriittisesti mainontaan, myös vaikka tähän juttuun itsessään. Tässä vielä aiempi juttu aiheesta.)

fb_img_1531507500139811552516.jpg

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s