Nopeat käänteet

Tässä menikin sitten viikko ihan uusiksi kun päädyimme aloittelemaan tallitouhuja uudestaan eli jippiii! meillä voi taas käydä lasten kanssa ponitouhutunneilla, tulla poni- ja kepparipäivään tai ajotunnille omalla hevosella tai meidän ponilla. Ynnä muuta sillä tuossahan ei todellakaan ollut kaikki, touhut tai sanoisinko ”tarjoiluehdotukset” on nimittäin nyt listattu uusille nettisivuille http://axtalli.wordpress.com, jos sieltä ei löydy mitä etsit, kysy niin katsotaan voidaanko järjestää.

Näitä sivuja ei siis kuitenkaan hävitetä mihinkään vaan täällä pysyy tiedot kasvatuspuolesta, tarkemmat tiedot siksi myös poneista ja tietoa asiantuntijapalveluista sekä bloggaaminenkin varmasti jatkuu tällä puolella silloin tällöin. Ajattelin kuitenkin että jakaminen kahdelle eri sivulle palvelee eniten alueen lapsiperheitä ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaita, joille palvelujen löytäminen helposti nettisivuilta voisi olla haastavaa ponien näyttelytulosten, sukutietojen ja asiantuntijablogin syövereistä.

Käykääpä siis tutustumassa uusiin sivuihin!

Niin, ja sellainen juttu vielä että talli jatkaa tänään varmistunein tiedoin edelleen SRL Laatutallina! Ja varmistui myös hyväksyntä Green Care Finland ry:n jäseneksi. SPHT-ohjaaja nimikehän jo vaatiikin SPHT yhdistyksen jäsenyyttä – että kyllä meidän toiminnan laatua nyt tarkkaillaan joka suunnasta ja hyvä niin, tavoitteena on tietysti tehdä asiat mahdollisimman hyvin hevosten ja ihmisten hyvinvointi ykkösprioriteettinä!

Jätä kommentti